Agrianna Ékszer Webáruház

A fül akupunktúrás pontjai

Mik az akupunktúrás pontok?

Az ősi kínai orvoslás szerint az emberi testet akupunktúrás pontok „hálója” fedi le. Ezeket a pontokat energia csatornák, vagyis meridiánok kötik össze. Ideális helyzetben az életerő, a chi szabadon tud áramlani ezeken a csatornákon, így az ember egészséges marad. Ám ha valamilyen fennakadás, blokk keletkezik, és az energia megakad, akkor különböző egészségügyi problémák támadnak.

 

Vagy nézhetjük visszafelé is: sokféle betegséget lehet gyógyítani, a tüneteket enyhíteni azzal, ha akupunktúra segítségével föloldjuk a blokkokat és az energia ismét szabadon áramolhat a testben. 

Az akupunktúra egy ősi, igen bonyolult rendszer, és meg sem kíséreljük azt, hogy itt bővebben belemenjünk. (Ha érdekel ez a téma, akkor olvass utána az interneten vagy járulj el egy nagyobb könyvtárba – mostanra már igen nagy mennyiségű irodalom áll rendelkezésünkre magyarul is!)

 

Miért fontos, hogy mi hol található a fülön?

Azért, mert a az emberi fülön rajta van az egész test „térképe”. Ha rossz helyre kerül a fülbevaló, akkor az esetleg olyan pontokat fog stimulálni, melyek negatívan befolyásolják egészségünket. 

Viszont ha a megfelelő helyre kerül a fülbevaló, akkor az kifejezetten hasznos, sőt, egészséges is lehet! Erre a linkre kattintva és lefelé görgetve megtalálhatod a fül nagyon részletes térképét (angolul). 

Ezért különösen fontos, hogy hová löveted a fülbevalót, és hogy szakértő csinálja! 

 

Hol érdemes és hol nem érdemes kilövetni a fülünket?

Mindenképpen olyan helyet keress, ahol tudják, mit csinálnak. Ez talán magától értetődik, de sajnos nem minden helyen figyelnek oda eléggé a higiéniára. A legjobbak azok a helyek, amelyeket lehetőleg minél többen pozitívan értékeltek előttünk. 

 

Mire figyelj babák füllyukasztásánál?

Nagyon fontos, hogy ha pici babának vagy kislánynak a fülét szeretnéd kilövetni, akkor megbízható szakemberhez fordulj. Azon túl, hogy fennállhat fertőzés veszélye, igen fontos, hogy jó helyre kerüljön az a fülbevaló… Ezért nézz körül alaposan, és, ha lehetséges, olvasd el mások értékeléseit az interneten.

 

Sok helyen már rögtön szülés után, a kórházban kilyukasztják az újszülött fülét, ha szeretnéd. Úgyhogy ha ilyesmit tervezel, érdemes előre utánajárni a dolognak! 

És ne feledd: hozzánk bátran fordulhatsz, ha baba fülbevalót keresel – már újszülötteknek való fülijeink is vannak gyönyörű színekben, biztonságosa zárszerezettel!

Blog

Mikor lövessük ki kislányunk fülét?

Mikor lövessük ki kislányunk fülét?

Babakor vagy nagylánykor? Avagy meddig várjunk a fülbevalóval.

Honnan jön az arany és mibe kerül valójában?

Honnan jön az arany és mibe kerül valójában?

Rövid ismertető az aranybányászatról és környezeti hatásairól.

A borostyán hatásai

A borostyán hatásai

A borostyán pozitív hatásairól

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár