Agrianna Ékszer Webáruház

Divatékszer - Ékszerdivat

Hogy ki mennyire követi az éppen aktuális divat trendeket, az abszolút személyes dolog. Mégis, jártunkban-keltünkben észrevesszük, amit mások hordanak, amit az ékszerboltokban vagy webáruházakban kínálnak. 

Nyílt titok, hogy az ékszerdivat lassabban változik, mint a ruhatrendek. Például a tavaszi ékszerdivat még mindig gyönyörűen mutathat nyáron másfajta ruhákban, másmilyen sminkkel, másmilyen alkalomra. 

Szerencsére, ami divatos nem feltétlenül kell, hogy drága is legyen. Ma már nagyon sok jó minőségű ezüst vagy akár arany ékszert is lehet viszonylag olcsón kapni. Ezért érdemes beszerezni néhány valóban szép, minőségi ékszert, melyeket aztán kedvünkre variálhatunk. 

Mindig lesznek éppen népszerű színek, formák, kombinációk, ám van, ami sosem lesz unalmas vagy elavult. Például ilyenek az arany és ezüst fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, karkötők, medálok. 

A klasszikus arany és ezüst árnyalatokat feldobhatjuk színekkel, variálhatjuk, rétegezhetjük – a kombinációk lehetősége majdhogynem végtelen. Egy szép ezüst fülbevaló és nyaklánc szett elegánsan fog mutatni egy fekete kosztümmel – míg esetleg pont ugyanez a kombináció vagány és romantikus kinézetet kölcsönöz majd farmerrel, fehér pólóval és fehér tornacipővel kombinálva.

Éppen ezért, ha ékszerdobozodban többféle kincs lapul, soha nem kell azon aggódnod, hogy nem lesz mit fölvenned egy-egy különleges alkalomra vagy éppen egy teljesen átlagos hétköznapra. 

Nem csak magunkra kell gondolnunk, amikor ékszerdivatról beszélünk. Mostanában például nagyon felkapott a kislányok, akár újszülöttek fülét is kilövetni, és apró, cirkónia köves fülbevalókkal felékesíteni őket. Ez persze nyilván egyéni ízlés kérdése, ám ha babaékszer vásárláson gondolkodunk, most már nagyon sok lehetőségből válogathatunk. 

Ékszervásárlásnál mindig érdemes arra odafigyelni, hogy ne csak olcsó ékszert válasszunk, hanem a minőséget is szem előtt tartsuk. Soha ne helyezzük a kinézetet a biztonság elé! Gondolunk itt arra, hogy valóban ezüst vagy arany ékszert válasszunk. 

Az olcsó bizsuknak nem csak a minősége rosszabb, hanem, ha például gyermek ékszert keresünk, akár veszélyesek is lehetnek. Ha nem jól vannak összeszerelve, ha a kisbaba ki tudja kapcsolni a fülbevalót, ha a gyermeken játék közben elszakad a nyaklánc – ezek mind-mind veszélyforrások. Ezért csakis megbízható webáruházból vásároljunk, vagy szakítsunk időt egy személyes látogatásra az ékszerboltba, és nézzük meg a saját szemünkkel, milyen az áhított darab. 

Szerintünk minden divatnál és éppen felkapott trendnél fontosabb arra figyelni, hogy Te ki vagy és miben érzed jól magad. Végső soron az számít, mi fejezi ki legjobban az egyéniségedet és miben mutatod meg magad legszívesebben a világnak.

Blog

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Hogyan állítsuk be a bepattintós baba fülbevalót, hogy ne veszítsük el.

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Hogyan állítsuk be az előlkapcsos baba fülbevalót, hogy a zár megfelelően záródjon és ne veszítsük el.

Ródium bevonatos ékszerek

Ródium bevonatos ékszerek

Az ékszereket gyakran ródium bevonattal látják el. Ez egy vékony réteg, amit ezüst ékszerek vagy fehér arany ékszerek esetében használnak, hogy ellenállóbb és allergiamentes legyen.

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár