Agrianna Ékszer Webáruház

Ékszer tárolás

Ékszert hordani nem csak szép és elegáns (vagy éppen vagány!), hanem egyéniségünk, pillanatnyi hangulatunk kifejezésére is remek lehetőség. Ezért fontos, hogy már meglévő ékszereinket megfelelően tároljuk és vigyázzunk rájuk. Ezzel kapcsolatban szeretnénk néhány tippet és jó tanácsot megosztani ebben a posztban. 

ÉKSZEREK TÁROLÁSA

Általános elv, hogy az azonos fajta fém ékszereket tároljuk egy helyen: aranyat az arannyal, ezüstöt az ezüsttel, stb. Azért nem jó keverni őket, mert könnyebben megkarcolhatják egymást, amikor az ékszeres dobozban kotorászunk, ráadásul az ezüstök hamarabb elkezdhetnek feketedni. 

Különlegesebb darabjainkat akár külön kis muszlim vagy anyagzacskókban is tárolhatjuk. Így biztosan nem lesz semmi bajuk! 

Nyakláncokat és medálokat talán a legcélszerűbb felakasztva tartani – így nem fognak összegabalyodni, és ha fajta szerint szétválogatjuk őket, mindig könnyen és gyorsan átlátható lesz, mi hol van. 

A karkötők legjobb tárolási rendszere egy rekeszekre szétválasztott kis fiók vagy dobozka. Gyűrűk esetében is jól jöhetnek a rekeszek! 

Fülbevalóknál sok függ attól, hogy milyen típusról van szó. Az apró bedugós (stekkeres) fülik legjobb helye a sok rekeszes tároló dobozka, a lógósak pedig szívesen lógnak a külön erre a célra kapható fülbevaló tároló kis tábláról vagy állványról. 

Igazából nem is az a legfontosabb, hogy milyen módon tároljuk az ékszereinket, hanem az, hogy ha lehet, ne csak úgy ömlesztve legyenek, ne karcolják egymást, ne feketedjenek meg túl hamar. Az, hogy rekeszes-fiókos kis tárolót használunk, ékszeres ládikát, vagy egy külön kis sarkot biztosítunk nekik, már csak rajtunk és személyes ízlésünkön múlik!

 

Blog

Ballagási ajándék

Ballagási ajándék

Minden gyermek életében eljön az a mérföldkő, amikor lépésről lépésre elindul saját útján, felfedezve az élet végtelen lehetőségeit. 

Karácsonyi meglepetés

Karácsonyi meglepetés

A karácsonyi meglepetés hozzájárul az ünnepi időszak különleges hangulatához és az emberi kapcsolatok erősödéséhez. De nem csak másokkal kell törődnünk, hanem saját magunkkal is. 

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

A karácsonyi ajándék ötlet kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ajándékozott férfi ízlését és preferenciáit. Az ékszer több okból is kiváló választás lehet:

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár