Agrianna Ékszer Webáruház

Férfi ékszer kisokos, avagy mi alapján válassz ezüst ékszert férfiaknak

Napjainkban már nem csupán női privilégium az ékszerek viselése, a férfiak számára is mutatós ezüst ékszerek érhetők el, amelyek túlmutatnak a karóra és jegygyűrű kombináción.

Megszületett az elhatározás, viszont nem tudod, hogy mi alapján és hogyan vásárolj megfelelő férfi ezüst ékszert?

Összegyűjtöttünk 5 szempontot, amit semmiképpen se hagyj figyelmen kívül!


Milyen férfi ezüst ékszereket találhatsz a webáruházunkban

Férfi ezüst nyakláncok 

Férfi ezüst nyakláncokok megtekintése

Férfi ezüst karkötők

Férfi ezüst karkötők megtekintése

Férfi ezüst gyűrűk

Férfi ezüst gyűrűk megtekintése


Mi alapján válassz ezüst ékszert férfiként?

Fontos, hogy minden esetben azokat a darabokat részesítsd előnyben, amelyek illenek a személyiségedhez és könnyedén be tudod építeni a stílusodba, az aktuális trendektől függetlenül.

1. Szín és bevonat

Hagyományos ezüst vagy ródiumbevonattal rendelkező ékszer? A kérdés eldöntéséhez hoztunk egy kis segítséget! 

Az ezüst ékszereket gyakran bevonják ródiummal, hogy tartósabb, ellenállóbb legyen, ezáltal pedig a bevonat hatására sötétebbé válik az anyag és így maszkulinabb hatást kelt. Tehát amennyiben a hagyományos ezüst helyett fémesebb csillogású, sötétebb darabot szeretnénk viselni ródiummal bevont ékszert ajánlunk.

2. A lánc vastagsága

Amennyiben nyaklánc vagy karkötő vásárlása mellett döntesz, a lánc vastagsága szempontjából döntő tényező, hogy medállal vagy anélkül fogod viselni. 

Amennyiben medál nélkülit választanánk nyugodtan vásárolhatunk vastagabb láncot, míg a medál mellett való voksolás esetén a vékonyabbakat ajánljuk.

3. Alkat

Ékszer választás során nem elhanyagolható szempont az alkat sem. A fiatalabb életkorban lévő, valamint vékonyabb testalkattal rendelkezők számára testi adottságaik kihangsúlyozása érdekében a vékonyabb ékszerek viselése javasolt.

Az erősebb testalkat esetében egy vékonyabb ékszer könnyen eltűnhet és nem emelkedik ki, nem lesz elég hangsúlyos.

4. Stílus

Nem utolsó sorban pedig érdemes átgondolni, hogy melyik darab illik a legjobban az öltözködési stílusunkhoz, hiszen egy ékszer csupán akkor öltöztet és egészíti ki megjelenésünket, amennyiben magunkénak érezzük. Emellett pedig az ékszer - legyen az nyaklánc, karkötő, pecsét-, karika-, vagy hobby gyűrű - az önkifejezés egyik eszköze.

5. Férfiasság kifejezése

Ha férfi ékszerekről van szó,  természetesen nem utolsó szempont a hölgyek véleménye sem. Mit gondolnak tehát a nők a férfiak ékszer viseléséről? A legtöbb nő véleménye egybe csengő: A jól megválasztott, minimalista ezüst ékszer férfias, amennyiben nem esik túlzásokba!

Tehát érdemes törekedni arra, hogy ne egy egész ékszerbolt legyen fellelhető a repertoárban. Ha mégis halmozni szeretnénk az ékszereket, abban az esetben több vékony darabot válasszunk, amelyek összhangban vannak egymással.


Férfiaknak ékszert ajándékozni?

Ha ékszereket emlegetünk, általában rögtön női ajándékra asszociálunk, viszont az ékszer a férfiak számára is tökéletes ajándék.

A férfiak számára viszont más szempontok alapján választunk ékszert, hiszen nem az adott darab csillogásával, szépségével, színességével hódítanak. Helyezzük fókuszba, hogy maszkulin, vagány ékszerre essen a választásunk, amely harmonizál viselője stílusával.

Melyek a legnépszerűbb férfi ezüst ékszerek webáruházunkban

Az eladások alapján a dobogós helyezettek a férfi ékszerek közül:

1. Férfi ezüst nyakláncok 

Férfi ezüst nyakláncokok megtekintése

2. Férfi ezüst karkötők

Férfi ezüst karkötők megtekintése

3. Férfi ezüst gyűrűk

Férfi ezüst gyűrűk megtekintése

Blog

Ballagási ajándék

Ballagási ajándék

Minden gyermek életében eljön az a mérföldkő, amikor lépésről lépésre elindul saját útján, felfedezve az élet végtelen lehetőségeit. 

Karácsonyi meglepetés

Karácsonyi meglepetés

A karácsonyi meglepetés hozzájárul az ünnepi időszak különleges hangulatához és az emberi kapcsolatok erősödéséhez. De nem csak másokkal kell törődnünk, hanem saját magunkkal is. 

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

A karácsonyi ajándék ötlet kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ajándékozott férfi ízlését és preferenciáit. Az ékszer több okból is kiváló választás lehet:

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár