Agrianna Ékszer Webáruház

Milyen ajándékot vegyek a kislányomnak? - Tanácsok anyukáknak

MILYEN AJÁNDÉKOT VEGYEK A KISLÁNYOMNAK?

Minden ifjú hölgynek vannak kedvenc holmijai és éppen aktuális érdeklődési köre, ám abban egyetérthetünk, hogy a legtöbb kislány szereti az ékszereket és a csillogó dolgokat.

Rövid cikkünkben megkísérlünk válaszolni és néhány hasznos tanáccsal szolgálni az élet eme nagy kérdésére. Vagyis: hogy milyen ajándékot vegyek a kislányomnak?

TANÁCSOK ANYUKÁKNAK

Valószínűleg az anyukák némiképp előnyben vannak ennek a kérdésnek a megválaszolásával. Nem azért, mert ők több időt töltenek a kislánnyal vagy mert jobb szülők - hanem azért, mert egészen egyszerűen ők is lányok. :)

Szuper anya-lánya progam lehet például egy webshop végigböngészése együtt. Ha az ajándék nem meglepetés, hanem például egy különleges alkalomra lesz, akkor rászánhatunk egy fél órát arra, hogy nyugodtan leüljünk, és együtt végigböngésszük kedvenc webshopunk kínálatát. Hagyjunk teret az ifjú hölgynek - hadd döntse el, mi tetszik neki.

Persze elképzelhető, hogy az ő gyermeki ízlése nem feltétlenül fog egyezni a mi kiforrott, felnőtt női ízlésünkkel. Ezzel semmi gond nincsen. Ha hétköznapi alkalomról van szó, olyan ékszerről, amit óvodába, iskolába fog hordani, nyugodtan hagyjunk neki több szabadságot a választásban. Ha azonban legjobb barátnőnk esküvőjére keresünk ékszert, és szerintünk nagyon nem illene oda a kislányunk által kiszemelt fülbevaló vagy medál, nyugodtan kössünk kompromisszumot.

Hacsak gyermekünk nem rendelkezik fejedelmi ízléssel, könnyen lehet, hogy a színesebb ezüst fülbevalók ragadják meg jobban a fantáziáját. Szerencsére ezeket nagyon elérhető árakon beszerezhetjük, úgyhogy kompromisszumként vásárolhatunk neki egy különleges párt a különleges alkalomra, melyet mi választunk ki - ő pedig megkaphatja a szívének kedves példányt a lazább hétköznapokra.

Ha egészen kicsi babának választunk ajándékot, akkor a praktikusságot is figyelembe kell venni. Lehetőleg legyen pici a fülbevaló, egy köves, kör alakú, vagy akár kő nélküli. Minél kisebb a felülete és minél kevesebb rész áll ki belőle, annál kisebb lesz a kísértés, hogy a baba folyton piszkálja és esetleg valahogyan véletlenül kiszedje - vagy hogy kisebesedjen a füle.

Különleges ajándék lehet egy névreszóló, egyedi tárgy: egy keresztelő ajándék. A webshopunkban található keresztelő ajándékok legtöbbje ezüstből készült, és nagy részük gravírozható. Néhányukban az első hajtincset és az első fogacskát is tárolni lehet. Mindkettő érdekes emlék lesz, amikor a baba felnő.

Anyukaként általában odafigyelünk arra, hogy a medál vagy fülbevaló színében, stílusában passzoljon az aznapi öltözethez. Pici babáknak nem ajánlunk semmiféle medált, mert túl nagy a sérülés és lenyelés veszélye, ám megfelelő fülbevalót biztonságosan hordhatnak.

Igen valószínű azonban, hogy a babák fülbevalóját nem fogjuk naponta cserélni. Érdemes ezért olyan színeket választani, amelyek illenek hozzá, és amelyek passzolni fognak a legtöbb ruhájához is. Például egy olyan kislánynak, akit gyaran öltöztetünk rózsaszínbe, egy pár rózsaszín vagy fehér köves fülbevaló tökéletes választás lehet.

Nagyobb lányoknál, akik gyakrabban cserélik a fülbevalójukat, már a színekkel, formákkal is jobban játszhatunk. Pillangós fülbevaló lehet a hétvégi kirándulós pár, egy apró virágos a suliba, a kedvenc medáljukat pedig mindig fölvehetik a kedvenc fölsőjükhöz.

Bármekkora is a kislányunk és bármilyen ékszer mellett döntünk is, nagyon kedves emlék lehet az ékszervásárlás és a kislány öröme, amikor végre megkapja az ajándékot. Érdemes beletenni egy kis időt és energiát a választásba, hogy valóban azt vegyük meg, aminek a legjobban fog örülni.

Blog

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Hogyan állítsuk be a bepattintós baba fülbevalót, hogy ne veszítsük el.

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Hogyan állítsuk be az előlkapcsos baba fülbevalót, hogy a zár megfelelően záródjon és ne veszítsük el.

Ródium bevonatos ékszerek

Ródium bevonatos ékszerek

Az ékszereket gyakran ródium bevonattal látják el. Ez egy vékony réteg, amit ezüst ékszerek vagy fehér arany ékszerek esetében használnak, hogy ellenállóbb és allergiamentes legyen.

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár