Agrianna Ékszer Webáruház

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Ahhoz, hogy megértsük miért veszítjük el fontos tudni, hogy ez a beállítás az aranyból és ezüstből készült baba fülbevalókra vonatkozik.
Az arany tulajdonsága, hogy puha fém, ezért könnyen deformálódik akár kis erőkifejtésre is.

Bepattintós baba fülbevaló nyitása

Ezért az első lépés, hogy már a ki- és bekapcsoláskor is figyeljünk a használatra. Fontos, hogy a felső szárat ne nyomjuk le a kinyitáskor.Ne hajlítsa, ne nyomja össze a fülbevalót, csak pattintsa szét kinyitáskor

Hüvelykujja és mutatóujja összenyomásával fogja meg a szárakat a bekarikázott részeknél (közel a nyitási részhez) és húzza szét! Nyugodtan lehet erősebben húzni.

Bepattintós baba fülbevaló bekapcsolása

Fontos, hogy a zár bekapcsolásakor ne hajlítsuk, vagy tekerjük jobbra vagy balra a felső és alsó szárat. Az ujjbegyeinkkel összefogva a két szárat csak pattintsuk össze. Ha úgy érzékeli, nem tudja bekapcsolni vagy nem megfelelően záródik, akkor olvassa el a beállítási útmutató oldalt.

Hüvelykujja és mutatóujja összenyomásával fogja meg a szárakat a bekarikázott részeknél (közel a nyitási részhez) és pattintsa össze!

Bepattintós baba fülbevaló beállítása

Előfordulhat, hogy a zár több nyitás esetén vagy használat során kilazul.
Ezért érdemes utánállítani. Javasoljuk, hogy 2-3 havonta ellenőrizze le megfelelően működik-e a zár.

Akkor működik jól, ha bekapcsoláskor van egy pici pattanó hang, amikor a hátsó szár bepattan a középső száron található bevésésbe. A zár akkor jó, ha kisebb erőkifejtésre van szükség a szétkapcsoláshoz.

A fülbevaló felső szárát nyomjuk felfelé úgy, hogy a köves szárat fogjuk és így ellentartunk. Ne alul, mert elhajlik a karika és a kő kieshet. Ha túlhajlítjuk, akkor ugyanígy megfogva nyomjuk fentről vissza. Addig próbálkozzunk, míg a zár bekapcsoláskor pattan.

Addig érdemes állítani, amíg a pattanó hang megvan és lehet érezni, hogy kicsit nehezebben nyílik.
A hajlítástól nem fog tönkremenni a zár, ezért nyugodtan lehet próbálkozni.

Blog

Karácsonyi meglepetés

Karácsonyi meglepetés

A karácsonyi meglepetés hozzájárul az ünnepi időszak különleges hangulatához és az emberi kapcsolatok erősödéséhez. De nem csak másokkal kell törődnünk, hanem saját magunkkal is. 

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

A karácsonyi ajándék ötlet kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ajándékozott férfi ízlését és preferenciáit. Az ékszer több okból is kiváló választás lehet:

Évfordulós ajándékok

Évfordulós ajándékok

Az évfordulós ajándékozás hosszú ideje része az emberi kultúrának, és számos oka lehet annak, hogy miért adunk ajándékot különböző évfordulók alkalmából. Az évfordulós ajándékadásnak több potenciális célja lehet:

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár