Agrianna Ékszer Webáruház

Milyen ajándékot vegyek a kislányomnak? - Tanácsok apukáknak

MILYEN AJÁNDÉKOT VEGYEK A KISLÁNYOMNAK? - II. rész

Minden ifjú hölgynek vannak kedvenc holmijai és éppen aktuális érdeklődési köre, ám abban egyetérthetünk, hogy a legtöbb kislány szereti az ékszereket és a csillogó dolgokat.

Rövid cikkünkben megkísérlünk válaszolni és néhány hasznos tanáccsal szolgálni az élet eme nagy kérdésére. Vagyis: hogy milyen ajándékot vegyek a kislányomnak?

TANÁCSOK APUKÁKNAK

Milyen ajándékot vegyünk apukaként kislányunknak? Ez a kérdés nem is olyan ritka, mint egyesek gondolnák.

Amennyiben a gyermek már elég idős, a megkérdezés mindig az egyik legjobb taktika - ám ekkor fel kell készülnünk, a gyermek életkorától és érdeklődési körétől függően, a legmeglepőbb válaszokra: igazi palota, tengeralattjáró, bébisárkány. (Ismerek egy kislányt, akinek a szíve vágya, hogy cickányai legyenek...)

Ha ilyesféle meglepő és váratlan válaszokkal találjuk magunkat szemben, a legjobb, amit tehetünk, hogy elkezdjük másfelé terelni a beszélgetést. Az ifjú hölgy rajong a járgányokért? (Igen, ilyen is van!) Ahelyett, hogy igazi vonatot kapna, mit szólna egy vonatos medálhoz? Állatkertet szeretne? Egy apró baglyos fülbevaló lehet a tökéletes választás!

Nyilván ha kislányunk még baba korban van, ez a döntés egy kicsit könnyebb. Ha ragyogóan szép kék szemei vannak az apró hölgynek, egy kék köves fülbevalóban nagyon csinos lesz. Vagy egyszerűen válasszunk neki egy apró, csillogó pár fülbevalót, melyben kedvére pompázhat. 

Apukaként néha annyira örül az ember annak, hogy talált valami olyat, ami nem csak szép és tetszik a leányzónak, hanem anyagi csődbe se fogja dönteni, hogy elfeledkezünk a praktikus dolgokról.

Nagyon fontos ugyanis, hogy a gyermek életkorának megfelelő fülbevalót válasszuk. Erről a témáról van néhány remek posztunk, melyeket megtalálsz a blogunkban, vagy pedig ide kattintva elérheted.

Egy másik fontos tényező az, hogy van-e a gyermeknek bármilyen fémallergiája. Ha van, fontos tudnunk, hogy mire allergiás. Szerencsére a valódi nemesfémből készült ékszereknél nem áll fenn fertőzés veszélye, viszont a nagyon olcsó bizsuknál érdemes erre odafigyelni. A fémallergia később is kialakulhat, úgyhogy inkább válasszunk egy picivel minőségibb példányt, és akkor emiatt nem kell aggódunk.

Az apa-lánya kapcsolat mindig különleges dolog. Egy közös vásárlás vagy webshop végigböngészése szép emlék lehet mindkét fél számára, az ajándék pedig erős összekötő kapocs. Még akkor is, ha a leányzó túl fiatal ahhoz, hogy tudatában legyen ennek, később akkor is nagy becsben fogja tartani, amit az apukájától kapott.

Mert akár ő választotta, akár neki választották, egy ilyen medál vagy fülbevaló nagy kincs.

Persze elképzelhető, hogy kislányunk nem rajong az ékszerekért és nem tetszenek neki a csillogó holmik. Ebben az esetben még mindig ott van a B terv: egy póni. Vagy, ha igazi hercegkisasszonyról van szó: az unikornis. Egyikkel sem nagyon foghatunk mellé.

Blog

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Hogyan állítsuk be a bepattintós baba fülbevalót, hogy ne veszítsük el.

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Hogyan állítsuk be az előlkapcsos baba fülbevalót, hogy a zár megfelelően záródjon és ne veszítsük el.

Ródium bevonatos ékszerek

Ródium bevonatos ékszerek

Az ékszereket gyakran ródium bevonattal látják el. Ez egy vékony réteg, amit ezüst ékszerek vagy fehér arany ékszerek esetében használnak, hogy ellenállóbb és allergiamentes legyen.

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár