Agrianna Ékszer Webáruház

14k sárga arany (585 fémjelű) - Baba arany nyaklánc

Baba arany nyaklánc Figaro, Anyaga: 14K sárga arany, Nyaklánc mintázata: Figaro, Szélesség: 2mm
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
44 890 Ft
Részletek
Arany gyermek nyaklánc pancer 34 cm, Anyaga: 14K arany, Méret: 1.5mm széles és 34 cm hosszú (kapoccsal együtt), Súly: 1.25 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
45 000 Ft
Részletek
Arany gyermek nyaklánc Charles, Anyaga: 14K sárga arany, Méret: 2 mm széles és 38 cm hosszú (kapoccsal együtt), Súly: 1.65 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
59 290 Ft
Részletek
A(z) 14k sárga arany (585 fémjelű) baba és gyermek arany nyaklánc kategóriában 3 termék közül válogathatsz. Rendelésedet akár másnapra szállítjuk. Ha személyes átvételel rendelsz akkor a rendelés leadás után aznap is átveheted a terméket.

Megfelelő ajándék lesz egy különleges alkalomra?

Abszolút! A baba arany nyakláncaink kiváló választások születésnapokra, keresztelőkre, babaszületésre vagy bármely más különleges eseményre, amely egy gyermek életében megtörténik.

Hogyan maradhat a baba arany nyaklánc tartós?

Rendszeres karbantartással meg tudod óvni fényüket és szépségüket. Kerüld a közvetlen kémiai anyagokkal (pl. parfümök, krémek) való érintkezést, és tisztításhoz használj puha, nedves ruhát. Ajánlott továbbá, hogy fürdés, úszás vagy éjszakai alvás idejére vedd le a nyakláncot a gyermekről, hogy megelőzd az esetleges károsodásokat.

Valódi aranyból van?

A 14 karátos arany nyaklánc 585-ös fémjellel van ellátva, ami biztosítja, hogy átesett a NEHITI hitelesítésén. Emellett minőségi tanúsítványt is mellékelünk minden csomagba. 

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár