Agrianna Ékszer Webáruház

Cobra - Bokalánc, ezüst bokaláncok

Ezüst bokalánc Cobra, Anyaga: 925 ezüst, Méret: 1 mm széles, 25 cm hosszú, Súly: 1.25 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
5 490 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc csillogó kobra jellegű, Anyaga: 925 ezüst, Méret: 1.5 mm széles, 24 cm hosszú, Súly: 2 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
9 490 Ft
Részletek

A női ezüst bokalánc esetében a megfelelő hossz kiválasztásánál fontos szempont, hogy a lánc könnyedén simuljon rá a bokacsontra. Az se jó, ha nagyon lelóg vagy ha nagyon szoros, mindkettő az ezüst bokalánc szakadásához vezethet. Bokaláncaink több méretben is elérhetők, ezért érdemes előtte lemérni egy szalaggal, hogy mennyire fog lógni a bokádon vagy éppen szoros lesz.  


A(z) cobra ezüst bokalánc kategóriában 2 termék közül válogathatsz. Rendelésedet akár másnapra szállítjuk. Ha személyes átvételel rendelsz akkor a rendelés leadás után aznap is átveheted a terméket.

Valódi ezüst?

Igen a női bokaláncok valódi ezüstből készültek. Ennek bizonyítéka, hogy a 2 gramm feletti termékek 925-ös fémjellel vannak ellátva.

Mennyi idő mire megkapom?

A raktáron lévő termékeinket a következő munkanapra kiszállítjuk, illetve egy megrendelés után budapesti irodánkban azonnal átvehető. A külső raktárból történő beszerzés ideje körülbelül 7-10 nap.

Mi van akkor, ha mégsem jó a méret?

Természetesen van lehetőség a cserére akár kisebb, akár nagyobb méretet szeretnének, illetve a termékeket 14 napon belül minden indoklás nélkül visszavesszük. 

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár