Agrianna Ékszer Webáruház

Fantázia - Bokalánc, ezüst bokaláncok

Ezüst bokalánc virág és pillangó díszítéssel, Anyaga: 925 ezüst, Pálca mérete: 13x1 mm, Súly: 3.5 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
12 890 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc virágos szemekből, Anyaga: 925 ezüst, Méret: 29 cm hosszú, Szemek mérete: 5x10 mm, Súly: 3.7 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
15 890 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc virág alakú szemekből, Anyaga: 925 ezüst, Hossza: többféle méretben, Pálca mérete: 13x1 mm, Virágos szem: 6x10 mm, Súly: kb. 3,1 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
13 290 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc négylevelű lóherés, Anyaga: 925 ezüst, Méret: többféle hosszúságban, Láncszemek mérete: 12x1 mm, Lóherék mérete: 8x8 mm, Súly: 3.7 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
14 990 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc fényes szemekből, Anyaga: 925 ezüst, Méret: 25 cm hosszú, Szemek mérete: 3x5 mm, Súly: 1.9 g
Raktáron szállításra kész, azonnal átvehető
8 490 Ft
Részletek
Ezüst bokalánc elegáns szemekből, Anyaga: 925 ezüst, Méret: 5 mm széles, 25 cm hosszú, Szemek mérete: 5x7 mm, 5x5 mm, Súly: 2.1 g
Készlethiány.
Részletek

A női ezüst bokalánc esetében a megfelelő hossz kiválasztásánál fontos szempont, hogy a lánc könnyedén simuljon rá a bokacsontra. Az se jó, ha nagyon lelóg vagy ha nagyon szoros, mindkettő az ezüst bokalánc szakadásához vezethet. Bokaláncaink több méretben is elérhetők, ezért érdemes előtte lemérni egy szalaggal, hogy mennyire fog lógni a bokádon vagy éppen szoros lesz.  


A(z) fantázia ezüst bokalánc kategóriában 6 termék közül válogathatsz. Rendelésedet akár másnapra szállítjuk. Ha személyes átvételel rendelsz akkor a rendelés leadás után aznap is átveheted a terméket.

Valódi ezüst?

Igen a női bokaláncok valódi ezüstből készültek. Ennek bizonyítéka, hogy a 2 gramm feletti termékek 925-ös fémjellel vannak ellátva.

Mennyi idő mire megkapom?

A raktáron lévő termékeinket a következő munkanapra kiszállítjuk, illetve egy megrendelés után budapesti irodánkban azonnal átvehető. A külső raktárból történő beszerzés ideje körülbelül 7-10 nap.

Mi van akkor, ha mégsem jó a méret?

Természetesen van lehetőség a cserére akár kisebb, akár nagyobb méretet szeretnének, illetve a termékeket 14 napon belül minden indoklás nélkül visszavesszük. 

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár