Agrianna Ékszer Webáruház

Gömb Charles - Férfi arany nyaklánc - Férfi nyakláncok - akciós termékek - akciós ajánlatok

Nincs a keresésnek megfelelő találat.

Fókuszban a vonzerő!

Az ékszer, mint divatkiegészítő lehetővé teszi egy férfi számára, hogy megmutassa egyedi stílusát. A férfi arany nyaklánc alkalmas mind a hétköznapi viselethez és a különleges eseményekre, alkalmakra egyaránt. Az emberek általában szeretik az ékszereket, így számtalan stílus van minden személyiség számára, nemtől függetlenül. A klasszikusok közül kiemelkedően népszerűek az arany nyakláncok, amik széles választékban kaphatóak. Ez az a hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres.

Egy ragyogó ajándék

Ajándékozd meg a szerettedet egy gyönyörű arany nyaklánccal! A legszebb évfordulós és születésnapi ajándék lehet egy arany nyaklánc. 


A(z) gömb charles férfi arany nyaklánc kategóriában több termék közül válogathatsz. Rendelésedet akár másnapra szállítjuk. Ha személyes átvételel rendelsz akkor a rendelés leadás után aznap is átveheted a terméket.

Valódi arany?

Az arany fülbevalók valódi 14 karátos aranyból készülnek, nem futtatottak. Az 1 gramm feletti termékek a NEHITI által 585-ös fémjellel ellátottak.

Mennyi idő mire megkapom?

A raktáron lévő termékeinket a következő munkanapra kiszállítjuk, illetve egy megrendelés után budapesti irodánkban azonnal átvehető. A külső raktárból történő beszerzés, valamint az egyedi gyártású névláncok beszerzési ideje körülbelül 7-10 nap. 

Hogy válasszak ilyen rengeteg féléből?

A bal menüben kihasználhatod a paraméteres szűrő eszközt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk még az ár szerinti, a név szerinti sorba rendezést és az akciós termékek listázását is.

Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár