Agrianna Ékszer Webáruház

Baba fülbevaló első születésnapra

Közeleg az első születésnap. Fontos, nagy alkalom az egész családnak, és szeretnéd, hogy tökéletes legyen. Az ünnepeltnek is és az ott lévőknek is.

Már jó előre tervezgetsz: tartsátok éppen aznap? Vagy, mivel mindenki elfoglalt, a legközelebbi hétvégén? Menjetek el valahová és legyen valami program? Kirándulás? Étterem? Vagy inkább gyűljetek össze a nagyinál? 

És mi a helyzet a tortával? Legyen bababarát vagy felnőttbarát? Kicsi, nagy, színes, csokis, gyümölcsös? Kell marcipán figura a gyertya mellé? Te sütöd a tortát, a nagyi, vagy rendelitek valahonnan? 

És mi legyen az ajándékokkal?

 

Illetve az ünnepelt ruházatával ezen a fontos alkalmon? Legyen elegáns? Vagy inkább valami egyszerűbb az összekoszolási lehetőségek miatt? Ha máshová mentek, vigyél-e váltóruhát, csak hogy minden biztosan simán menjen? 

Ilyen és ehhez hasonló kérdések foroghatnak a fejedben az első születésnapra készülve. 

Természetesen nem mindegy, hogy az ünnepelt illető kisfiú vagy kislány. A torta, a dekoráció, az ajándékok eszerint változhatnak. 

Ha nálunk keresgélsz, kisfiúknak egy különleges dolgot ajánlunk első születésnapra: kis ezüst emléktárgyat, melybe fogacskát, hajtincset, vagy apró papírdarabra felírt, a jövőben elolvasandó titkos üzenetet lehet rejteni... Ezt ugyan nagyobbacska korában fogja majd leginkább értékelni a szülinapos fiatalember, ám ha hosszú távban gondolkodunk, nagyon szép ajándék!

Ha pedig kislányról van szó, és fülbevalóban gondolkodsz, akkor a nagy kérdés: ajándékba kapja az illető hölgyecske a fülbevalót, vagy már legyen rajta és boldogan viselje az ünnepléskor? 

Egyáltalán nem mindegy, hogy ki van-e már lőve a kislány füle, hordott-e már fülbevalót, vagy pedig most készülünk erre az alkalomra. (Ha még nincsen kilőve a fülecske, és most éppen vacilláltok, itt az egyik cikkünk, ami talán segíthet a döntésben.) 

Amennyiben már ki van lőve, eldönthetjük, hogy mikor kapja meg az új ékszert: a köszöntés előtt, vagy pedig ajándékként? Ez már tényleg azon fog múlni, hogy Te illetve Ti mit szeretnétek. 

Viszont ha még soha nem volt a baba fülében fülbevaló, érdemes jó pár héttel a szülinapi buli előtt elvégeztetni a füllyukasztás procedúráját, hogy biztosan minden rendben legyen a nagy napon. 

Alapvető szabály, hogy ilyen pici gyermeknek csakis biztonságos fülbevalót szabad választani. Olyat, ami nem túl nagy, és így nem fogja túl sokat birizgálni vagy nem fog semmibe beleakadni. De a legfontosabb része az új ékszernek a kapocs! A stekkeres fülbevalókat csakis nagyobbaknak ajánljuk, 3 éves kor fölött, mert a hátsó szúrós rész könnyen megsebezheti a kislány érzékeny bőrét. Arról, hogy milyen fülbevaló kapcsokkal találkozhatsz, és ezek közül melyek azok, amelyek ilyen kis gyermeknek is biztonságosak, írtunk egy remek cikket, melyet itt tudsz elolvasni

Pénztárcánktól és egyedi ízlésünktől függ, hogy milyen fülbevalót választunk: aranyat vagy ezüstöt, kör alakút, színes vagy fehér köveset… Kattints a linkekre, és nézd meg a két fém kategóriát, hogy lásd a különbségeket, példákat – esetleg találj valami olyat, ami tényleg tetszik. :) 

Abban valószínűleg egyet értünk, hogy jobb egyszer kicsit többet költeni egy valóban szép, minőségi darabra, ami nem fog szétesni és nem fog az esetleges cincálgatások, birizgálások miatt kijönni, kilazulni. Szerencsére nálunk csak ilyen ékszereket találsz, úgyhogy segítségként itt van a mi néhány kedvencünk:

 

Arany elölkapcsos szivecske gyermek fülbevaló rózsaszín kővel

 

 

Arany gyermek elölkapcsos lencse fülbevaló

6mm lila és fehér köves baba ezüst fülbevaló

Magenta és fehér köves, virágmintás ezüst bébi fülbevaló

Ha nem tudsz könnyen dönteni, hívd segítségül barátnőd vagy a nagyi segítségét – hátha a beszerzésben vagy a füllyukasztás elintézésében is segítenek, ha éppen arra van szükség. 

Sikeres böngészést, boldog készülődést, és még boldogabb első születésnapot kívánunk az ünnepeltnek!

 

 

Blog

Ballagási ajándék

Ballagási ajándék

Minden gyermek életében eljön az a mérföldkő, amikor lépésről lépésre elindul saját útján, felfedezve az élet végtelen lehetőségeit. 

Karácsonyi meglepetés

Karácsonyi meglepetés

A karácsonyi meglepetés hozzájárul az ünnepi időszak különleges hangulatához és az emberi kapcsolatok erősödéséhez. De nem csak másokkal kell törődnünk, hanem saját magunkkal is. 

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötlet férfiaknak

A karácsonyi ajándék ötlet kiválasztásakor fontos figyelembe venni az ajándékozott férfi ízlését és preferenciáit. Az ékszer több okból is kiváló választás lehet:

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár