Agrianna Ékszer Webáruház

Csecsemő fülbevaló

Kislány születése után – sőt, sokszor már előtte is! – gyakori kérdés az, hogy kilövessük-e a csecsemő fülét vagy még várjunk vele. Mind a két érv mellett szólnak pozitívumok és negatívumok, melyekről ebben a cikkünkben olvashattok. 

Szerencsére ma már teljesen biztonságos egészen apró babáknak is kilövetni a fülét és különleges csecsemő fülbevalót hordani. Két dologra fontos figyelni: arra, hogy megfelelő anyagból készüljön az ékszer, és hogy biztonságos kapoccsal rendelkezzen. 

A csecsemő fülbevaló anyaga mindenképpen legyen arany, fehérarany, esetleg ezüst. Ez azért fontos, hogy elkerüljük a fémallergiát, mely, ha egyszer kialakul, már nem fordítható vissza. 

A kapocs pedig mindenképpen legyen bepattintós vagy francia záras! Ez a két típus az, melyek sem nem fogják felsérteni a kisbaba bőrét, sem nem elég nagyok ahhoz, hogy belekapjon és megsértse saját magát. 

A kör alakú csecsemő fülbevalók nem csak szépek, de semmilyen kiálló rész nincsen rajtuk, így az egyik legbiztonságosabb választás. Íme, néhány kedvencünk, a teljesség igénye nélkül:


Rózsaszín köves karika arany baba fülbevaló

Fehérarany baba fülbevaló karika rózsaszín kövekkel

Sötétkék és fehér köves kerek fehérarany baba fülbevaló

Kék-fehér köves kerek arany baba fülbevaló

Magenta és fehér köves kör alakú fehérarany baba fülbevaló 

 

Végül, de nem utolsó sorban pedig szeretnénk megmutatni néhány népszerű franciazáras csecsemő fülbevalót több színben, fehéraranyból és sárga aranyból:

Fehérarany baba fülbevaló rózsaszín kővel

Franciakapcsos arany baba fülbevaló rózsaszín kővel

Kék és fehér köves arany baba fülbevaló

Kék-fehér köves fehérarany baba és gyermek fülbevaló 

 

Ha tetszettek ezek a fülbevalók, webshopunkban tovább tudsz nézelődni! Érdemes gyakran vissza-visszanézni, hiszen kínálatunk folyamatosan bővül! 

Ha netán ajándékba vagy keresztelőre keresel baba fülbevalót, erről is írtunk egy külön cikket, melyet itt tudsz elolvasni

Reméljük, cikkünkkel segítettünk egy kicsit a csecsemő fülbevaló témával és kérdésekkel kapcsolatban! Keress meg minket bátran Facebookon, és írj, ha bármilyen kérdésed van!

Blog

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Ne veszítsd el a bepattintós baba fülbevalót

Hogyan állítsuk be a bepattintós baba fülbevalót, hogy ne veszítsük el.

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Előlkapcsos baba fülbevaló beállítása

Hogyan állítsuk be az előlkapcsos baba fülbevalót, hogy a zár megfelelően záródjon és ne veszítsük el.

Ródium bevonatos ékszerek

Ródium bevonatos ékszerek

Az ékszereket gyakran ródium bevonattal látják el. Ez egy vékony réteg, amit ezüst ékszerek vagy fehér arany ékszerek esetében használnak, hogy ellenállóbb és allergiamentes legyen.

Még több cikkhez Kattints ide
Kérem várjon....
Kérem várjon
Terméket elhelyeztük a kosárba!
Tovább vásárolok Vásárolok
Irány a pénztár Pénztár